vloerbekleding

Kurk

Kurk

Kurk is een makkelijk te onderhouden vloer: met een statische doek houdt u het perfect stofvrij. Daarnaast is een kurkvloer isolerend, milieuvriendelijk en in elk kleur beschikbaar.

Meer over
Kurk
Parket

Parket

We hebben voor ieders voorkeur en budget een geschikte parketvloer in huis. Revan biedt een volledig eigen lijn massieve en halfmassieve parketten aan, met daarnaast de kurkgebaseerde fineerparketten en laminaat.

Meer over
Parket
Vinyl

Vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovendien is een vinyl vloer makkelijk schoon te maken. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is!

Meer over
Vinyl

Onze merken

ROXER

ROXER – stijlvolle en makkelijk te plaatsen wandpanelen

Meer over ROXER

Wise

Wise kurkvloeren: duurzaam, comfortabel en stijlvol!

Meer over Wise

Floorify

De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren de unieke charme van hout, het industriële effect van betonvloeren en het speelse effect van Terrazzo met ongeëvenaard gebruiksgemak. Dit is het beste van vele werelden. Ontdek je Floorify rigide vinyl vloer op maat van je thuis en je leven.

Meer over Floorify

Quick-Step

Kwaliteitsvolle vinylvloeren, parketvloeren & laminaatvloeren. Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven...

Meer over Quick-Step

Parky

Parky is een meerlagig parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Parky houten vloeren zijn even gemakkelijk in installatie en onderhoud. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Parky fineerparket is echt hout, geen imitatieprint. Wat je ziet en voelt is natuurlijk hout.

Meer over Parky

Corum

Corum vloer- en wandbekleding is duurzaam, hip en modern. De bekleding is vervaardigd uit kurkeik en is daardoor geluidswerend. De grondstof van Corum is afkomstig van de kurkeik.

Meer over Corum

realisaties

;
Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor