Merk ROXER

ROXER – stijlvolle en makkelijk te plaatsen wandpanelen

De rustgevende uitstraling van steen, marmer of hout in je douche, maar dan in een materiaal dat zowel supersterk als stijlvol is. Dat zijn de wandpanelen van ROXER! Deze panelen, gemaakt van SPC-vinyl, combineren de looks van natuurlijke materialen met de duurzaamheid van modern design.

Esthetisch en functioneel

ROXER wandpanelen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel. Dankzij hun waterdichte en geluidsisolerende eigenschappen zijn ze perfect geschikt voor douches. 

 Of je nu een compacte douchecabine hebt of een luxueuze inloopdouche, er zijn verschillende formaten beschikbaar. De wandpanelen zijn naadloos en vormen dus een mooi afgewerkt geheel. 

 De ROXER wandpanelen zijn niet alleen bestand tegen water, maar ook tegen temperatuurschommelingen en waterdamp. En met een zachte toplaag bieden ze extra comfort.

Eenvoudige installatie

Of je nu een ervaren klusser bent of een handige doe-het-zelver, ROXER wandpanelen zijn een uitstekende keuze vanwege hun eenvoudige installatie en verrassend betaalbare prijs. Bovendien zijn alle kleuren ook te verkrijgen in tegels om de vloer mee uit te werken.

 Wil je meer weten over deze wandpanelen? Kom gerust eens langs in onze showroom. We helpen je graag verder.

Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor