Materialen

Met de nieuwste generatie van zwevende vinylvloeren met kurkonderlaag bent u verzekerd van jaren eenvoudig onderhoud en bewezen slijtvastheid. Revan verdeelt en plaatst de vinylvloeren van de merken Vinyl Concept en Vinyl Comfort.

Mogelijk te kiezen tussen een kliksysteem of een verlijmd systeem. De vinyl kan perfect in zowel een huishoudelijk gebruik of voor commerciële ruimtes geplaatst worden. Een vinylvloer is heel dun & makkelijk te installeren. Bovendien is de vinyl 100% waterbestendig en kan dus zonder probleem in een badkamer geplaatst worden. Het is mogelijk te kiezen voor langere en bredere planken wat esthetisch heel mooi oogt. De vinylvloer is ook in tegels te verkrijgen.

DE VOORDELEN VAN VINYL

WATERBESTENDIG

Onze vinylvloeren zijn zeer waterbestendig. Dat betekent dat u ze kunt gebruikten in ruimten die ook nat kunnen worden, zoals uw badkamer en uw keuken. Ze zijn echter niet geschikt voor sauna’s, douches en extreem vochtige omgevingen.

PLEZIER OM OP TE LOPEN

Net alsof u op wolkjes loopt…de vinylkern bezorgt u een geluidsdempend comfort.

NATUURLIJKE & TRENDY LOOK

Deze vinylvloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties.

DUN

Deze vloeren zijn dun en soepel, zodat u hem makkelijk op een bestaande vloer kunt plaatsen. Deze zijn ook perfect te combineren met vloerverwarming en/of koeling.

BUDGETVRIENDELIJK

Vinylvloeren zijn heel interessant qua prijs. Ze vragen geen extra bewerkingen nadien, alsook geen grote voorbereidende werken. Kom gerust eens langs met uw plannen en wij zorgen voor een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

MAKKELIJK TE PLAATSEN

Onze vinylvloeren zien er niet alleen natuurlijk uit, maar zijn ook makkelijk te plaatsen. Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor een zwevende plaatsing op een aangepaste ondervloer (1mm) of kunt u de planken gaan verlijmen. Uiteraard kunnen wij voor u de vloer plaatsen waarbij u kunt rekenen op onze deskundigheid.

DUURZAAM

Met zijn sterke, duurzame toplagen zijn onze vinylvloeren ideaal voor intensief gebruikte ruimten.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Met zijn verzegeld oppervlak en een beschermende PU-coating die vuil en vlekken tegengaat hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt de vloer makkelijk schoonmaken met een aangepaste cleaner. Te verkrijgen in onze toonzalen.

Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor