Materialen

Verlangt u naar de warmte en charme van een eiken parketvloer? Of houdt u meer van een tropische hardhouten vloer met een gewaagd dessin? Revan heeft voor ieders voorkeur en budget een geschikte parketvloer in huis.

DE VOORDELEN VAN PARKET

Revan biedt een volledig eigen lijn massieve en halfmassieve parketten aan, met daarnaast de kurkgebaseerde fineerparketten van Wicanders en het volledige Quick-Step-laminaat- programma. Ook de door interieurontwerpers veelgevraagde parketvloeren van Oscar Ono zijn exclusief te verkrijgen bij Revan.

Daarnaast stelt Revan ook voor het opschuren of renovatie van uw parket en het afwerken van uw parketvloer zijn deskundigheid graag ter beschikking.

Halfmassieve parketten zijn te verkrijgen in 10 mm. of 15 mm. dikte. Er is keuze tussen massief, meerlagen en fineerparket. Al onze houten vloeren zijn eiken parketvloeren, beschikbaar in verschillende structuren en afwerkingen. Er is keuze tussen een selecte of een rustieke uitvoering(met veel knopen en reliëf) en ook tussen de lengte en breedte van de planken. Men kan kiezen voor een verniste of een geoliede parket, al dan niet gerookt (‘oudere’ look). De meeste parketvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

NATUURLIJK WARM

Onze parketvloeren staan voor warmte, natuur en gezelligheid. Iedereen geniet graag van het bos of van een natuurlijk leefomgeving. De warmte en charme van dit milieuvriendelijke en hernieuwbare materiaal werkt charmerend.

STIJLVOL

Een parketvloer is vandaag de dag nog steeds één van de populairste vloerbekledingen op de markt. Omdat parket in elke woning kan geïntegreerd worden, alsook geschikt is voor iedere interieurstijl, gaat hij ook in uw woning een persoonlijk en stijlvol karakter meegeven. Onze planken voelen zich ook in uw interieur thuis!

LEVENSDUUR

‘Een parketvloer heeft u voor het leven’….wordt soms gezegd. Wel, een massief of halfmassief parket kunt u renoveren en laten matchen met nieuwe interieurelementen en tendensen. Ook wij staan hiervoor ter uwer beschikking.

ISOLEREND

Een natuurlijke isolatie, zo kunt u een parketvloer noemen. Niks plezanter dan uw schoenen uit te trekken ’s avonds en te genieten van deze natuurlijke warmte. Onze veelgebruikte combinatie met rubberkurk verlijmd onder uw parketvloer kan u een nog dempender resultaat bezorgen en zich ook vertalen in uw energiefactuur.

NATUURLIJKE & TRENDY LOOK

Deze parketvloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties.

DUURZAAM

Met zijn sterke, duurzame toplagen zijn onze parketvloeren ideaal voor intensief gebruikte ruimten.

BUDGETVRIENDELIJK

Door gebruik te maken van samengestelde parketvloeren, afgewerkt met een olie of met een vernis, bespaart u heel wat op uw eindfactuur. Deze planken vragen geen extra schuur-of kleurwerk daar ze reeds volledig legklaar worden afgeleverd.

Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor