Revan breidt uit

Revan die gevestigd is in Roeselare en Oostende breidt uit! Revan neemt het pand en het personeel over van de failliete Santana-afdeling te Oostende. Revan verhuist hierbij van de Northlaan naar de commerciële ligging op de Torhoutsesteenweg, waar Revan zijn aanbod gaat kunnen vergroten in de 500.00 m² grote toonzaal.  

Revan, die gegroeid is vanuit kurk, maar doorheen de jaren ook parket-laminaat en vinylvloeren in zijn assortiment nam, onderstreept daarmee nog eens zijn kennis inzake zachte wand- en vloerbekledingen.

Op vraag van de klanten is Revan gestart met een aparte afdeling waarin trappen worden gerenoveerd met vinyl, laminaat of eik. Het is dan ook de bedoeling om dat in de toekomst grondig uit te breiden.  

Anderzijds is Revan als pionier reeds 10 jaar actief in het afwerken van gevels met spuitkurk. Revan heeft hiervoor afdelingen in Doornik voor de regio Wallonië en Destelbergen voor Oost-Vlaanderen. Revan heeft sedert kort de kaap gehaald van een 1000-tal gevelreferenties met spuitkurk, wat ervoor zorgt dat Revan marktleider is in België, met als orgelpunt dit jaar de renovatie van de Beaulieu-torens te Waregem. Een werf van meer dan 6000 m².  

Revan heeft voor al zijn activiteiten momenteel een 35-tal mensen in dienst.


Terug naar overzicht
Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor