VOORDELEN

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Onze spuitkurk is waterafstotend en isolerend waardoor er geen vocht op het oppervlakte achterblijft. Hierdoor zullen mossen en algen zich niet kunnen nestelen op onze spuitkurk. Ieder oppervlak dat wordt blootgesteld aan de buitenlucht wordt vuil. Dankzij de korrelstructuur zal de vervuiling echter minder opvallen omdat de kurkkorrels voor schaduwvlakken zorgen die de vervuiling verbergen.

Duurzaam

Kras- en slijtvast, bestand tegen uv-licht, muurzout en zilte lucht.

ADEMEND

Door zijn membraanstructuur kan vocht in de achterliggende ondergrond in de vorm van waterdamp ontsnappen. Uw gevel blijft ademen. Muren die licht vochtig zijn, muren met spouwmuurisolatie alsook muren zonder spouw kunnen perfect afgewerkt worden.

ISOLEREND

Onze spuitkurk heeft de laagste, of beter de beste, warmtegeleidingscoëfficiënt (lambda 0.05W/mK) vandaag beschikbaar. Niettegenstaande de geringe dikte van 3 à 4mm zorgt de spuitkurklaag ervoor dat koude en warmte niet onmiddellijk op het onderliggende materiaal kunnen inslaan. Bovendien werkt onze spuitkurk warmteregulerend dankzij de hoge warmteopslagcapaciteit of buffervermogen van de aanwezige kurk (1700J/kgK).

WATERDICHT

Onze spuitkurk bezorgt uw gevel een definitieve waterbestendige bescherming.

SNEL ÉN BETAALBAAR

Door de onderlinge droogtijden en het dampopen karakter in onze systemen kunnen we van reiniging tot afwerking zonder tussenperiodes verder werken.
Uw gevel wordt in een zo kort mogelijke periode gerenoveerd, wat zich positief vertaalt in uw eindfactuur.

ELASTISCH

De spuitkurk is 34% rekbaar. Dit voor het overbruggen van barsten en scheuren.

ECOLOGISCH

Kurk, het belangrijkste bestanddeel van onze spuitkurk is een 100% natuurlijke, hernieuwbare en herbruikbare grondstof met een positieve CO2-balans.
Ons product is toegevoegd aan de schreeuw naar meer ecologische en natuurlijke grondstoffen onder het toeziend oog van WWF.

Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor