vloeren

Kurk

Kurk

Kurk is een makkelijk te onderhouden vloer: met een statische doek houdt u het perfect stofvrij. Daarnaast is een kurkvloer isolerend, milieuvriendelijk en in elk kleur beschikbaar.

Meer over Kurk
Parket

Parket

We hebben voor ieders voorkeur en budget een geschikte parketvloer in huis. Revan biedt een volledig eigen lijn massieve en halfmassieve parketten aan, met daarnaast de kurkgebaseerde fineerparketten en laminaat.

Meer over Parket
Vinyl

Vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovendien is een vinyl vloer makkelijk schoon te maken. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is!

Meer over Vinyl

Onze merken

Floorify

De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren de unieke charme van hout, het industriële effect van betonvloeren en het speelse effect van Terrazzo met ongeëvenaard gebruiksgemak. Dit is het beste van vele werelden. Ontdek je Floorify rigide vinyl vloer op maat van je thuis en je leven.

Meer over Floorify

Corum

Corum vloer- en wandbekleding is duurzaam, hip en modern. De bekleding is vervaardigd uit kurkeik en is daardoor geluidswerend. De grondstof van Corum is afkomstig van de kurkeik.

Meer over Corum

Muratto

Muratto-wandbekleding is wereldwijd gekend voor zijn innovatief design. U geniet een ruime keuze aan verschillende patronen en kleuren.

Meer over Muratto

realisaties

;
Gratis offerte?
  • Prijsvraag voor